четвъртък, 5 март 2015 г.

Еврейският пръст



Еврейският пръст


Благодарение на богатите евреи пръснати по онова време из Европа и най-вече във Венеция, ние българите бяхме ощастливени с пет вековно робство. Пръкването на османската империя става не без парите на евреите. Откакто са на тази земя чифутите  са като плевел, който никой не успя да изкорени.
Първата им стъпка е кражбата на история и изфабрикуването на еврейската библия Танах. Не че и гърците не са направили същото, но при тях е невинно плагиатство сравнение с евреите.
Второто в което ги обвинявам е, че като си направиха държава с помощта на САЩ не си прибраха циганите, които са техния единствен принос към света. Странното е че мангалите идват в Европа с турците. Тук може да се гадае. Като например: дали циганите не се бонус към финансирането на инвазията или по-скоро отплатата на османците за услугата.
Третото в което обвинявам евреите е точно това финансиране. И четвъртото ми от най-значимите им прегрешения е тази Ислямска държава, защото съм сигурна, че историята се повтаря и точно те финансират въоръжените малоумняци в Сирия и Ирак.
Не съм параноик и знам че САЩ е истинската седалище или по-скоро свърталище на еврейските милиардери опитващи се да въртят света на пръста си. Именно на тяхната съвест тежат 11 септември, гладът и болестите в Африка, зависимостта на Ю.Америка и всички войни.
Омразата им към целият свят е невероятен двигател. Но за това няма причина, защото миналото им съвсем не е такова каквото го представят. Няма Моисей, няма Соломон, нито Давид, а може и да ги има, но нямат нищо общо тяхната мангалски долнопробна история.
Ненаситната им алчност подкопава моралът на света.
В един идеален свят Европа и Русия щяха да работят в екип.Това е добро решение за бъдещето на целия свят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар